Industri udsugning – Vi er eksperter i udsugning af skadelige partikler

Industri udsugning – Vi er eksperter i udsugning af skadelige partikler

Leder du efter specialister indenfor industri udsugning? Hos MT Stålindustri har vi mange års erfaring indenfor industri udsugning.

Dette er et helt essentielt stykke udstyr for en lang række virksomheder. 

Traditionelt set tænker man at denne løsning mest er for virksomheder indenfor industrien. Dette er dog på ingen måde sandt.

Både klinikker, værksteder og mange andre typer virksomheder kan ligeledes have stor gavn af et udsugningsanlæg.

Der følger nemlig så enormt mange fordele med ved at benytte sig af dette fantastiske udstyr.

Mange fordele ved at anskaffe sig en industri udsugning

Først og fremmest kan vi vel alle blive enige om at det er skønnest at arbejde og generelt bare at befinde sig i frisk, ren luft. 

Dernæst kan der både i industrien samt mange andre steder være røg, dampe og gasser. Disse er usunde og til tider måske endda giftige at arbejde i. 

Sidst men ikke mindst afhjælper en industri udsugning også støv. Det betyder ikke alene mindre gener, men også lidt nemmere rengøring i det daglige.

Fordelene står med andre ord i kø og der er således ikke for alvor nogen gode undskyldninger for ikke at skaffe sig en industri udsugning.

Det er så her at vi hos MT Stålindustri kommer ind i billedet. Vi producerer nemlig professionelle anlæg til ventilation og udsugning. Vi kan samtidig, naturligvis være medvirkende til at det bliver monteret hos jer.

Når i vælger at samarbejde med os er i sikret at kvaliteten er i top. Det er den dels på grund af de materialer vi anvender. Det er dog mindst lige så meget fordi at vores team består af dygtige og dedikerede fagfolk.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på mail: kaj@mtstaalindustri.dk eller telefon nr: 97 56 88 73.