Specialinventar tilpasset dine ønsker

Specialinventar tilpasset dine ønsker

Hvis du er på udkig efter specialinventar i stål, så er du landet på den helt rette hjemmeside. Hos MT Stålindustri har vi stor ekspertise indenfor specialinventar.

Vi producerer alt i specialinventer og leverer både til private og virksomheder.

Vi kan producere lige hvad hjertet begærer, så længe det er teknisk muligt. Vi producerer i både aluminium, almindeligt- samt rustfrit stål. Der er således nok af muligheder at vælge imellem.

Uanset hvem du er samt hvad du ønsker at få fremstillet, så kan du således med fordel kontakte os.

Vi kommer hellere end gerne ud og besøger dig i din bolig eller virksomhed. Her kan vi tage en snak om dine ønsker og behov. Desuden vil vi sandsynligvis måle op ved samme lejlighed. 

Herefter vil vi begynde at tegne dit nye specialinventar. Når tegningerne er færdige sendes de naturligvis til godkendelse hos dig. Så snart de er godkendt af dig, sættes din opgave ind i vores produktionsplan. 

MT Stålindustri producerer specialinventar i høj kvalitet

Når du vælger os som leverandør af dit nye specialinventar, så er du sikret en kvalitet helt i top.

Hos MT Stålindustri ligger netop kvaliteten os meget på sinde. Dette ses både i vores team af dedikerede fagfolk samt i vores valg af materialer.

Dette betyder dog ikke at prisen stikker helt af. Vi går nemlig op i at tilbyde et kvalitativt produkt til konkurrencedygtige priser.

Endnu en fordel ved at samarbejde med os om dit specialinventar er, at vi samarbejder med snedkere. Således har du endnu flere muligheder for at få det præcis som du ønsker det. Det er således bare med at komme i gang med at drømme.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på mail: kaj@mtstaalindustri.dk eller telefon nr: 97 56 88 73.