Stålkonstruktioner af enhver art

Stålkonstruktioner af enhver art

Når du har brug for stålkonstruktioner af en hver art, så er det MT stålindustri du skal have fat i. 

Her får du en service som er helt i top. Vi har medarbejdere som knokler dag efter dag for at fremstille unikke og indbydende stålkonstruktioner.

Som kunde hos os er du med i hele processen, fra start til slut. Det betyder blandt meget andet større tryghed både for dig og for os, i at vi bevæger os i den rigtige retning.

Du er for eksempel med ind over når dine nye stålkonstruktioner skal designes. Her har du et hav af muligheder indenfor både udformning, valg af farver samt af materialer.

For os er stål nemlig ikke bare stål. Der findes mange flere typer stål end de fleste nok tænker. Hver enkel variant har sine fordele og anvendelsesmuligheder. 

Mange års erfaring i at konstruere stålkonstruktioner

Med vores mange års erfaring i branchen finder vi os i den grad i stand til at råde og vejlede dig som kunde. Vi kender alle eventuelle tricks og faldgruber der måtte være i forbindelse med din stålkonstruktion.

Gennem årene har vi prøvet kræfter med en lang række opgaver på tværs af alverdens brancher. Vi ser os derfor også i stand til at løse en bred vifte af opgaver indenfor stålkonstruktioner.

Vi har eksempelvis designet, produceret og installeret stålkonstruktioner i alt fra fabrikker til butikker og kontorlokaler. 

Desuden tilbyder vi også vores ekspertise til private med ønske om en stålkonstruktion af en hver art. Vi er med på at I som private ikke nødvendigvis kender så meget til hvad der kan lade sig gøre når man arbejder med stålkonstruktioner. 

Dette betyder dog på ingen måde at du skal lade dig skræmme. Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe og guide dig på bedst mulig vis, så vi sammen når helt i mål.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på mail: kaj@mtstaalindustri.dk eller telefon nr: 97 56 88 73.