Pladebearbejdning

Pladebearbejdning

Hvis du leder efter hjælp til pladebearbejdning, så er MT Stålindustri det helt rette sted. Vi har mange års erfaring indenfor pladebearbejdning.

Vores medarbejdere har alle flere års erfaring i branchen. Du er således sikret et godt stykke håndværk når du vælger at hyre os.

Kvaliteten betyder meget for os her hos MT Stålindustri. Derfor er netop kvalitet også tænkt ind i alt hvad vi foretager os. 

Det er således ikke alene materialerne vi anvender i det enkelte projekt der er fokus på. Du kan nemlig også altid forvente en høj kvalitet når det kommer til vores arbejde.

Hos MT Stålindustri kombinerer vi gode materialer, godt håndværk og konkurrencedygtige priser. 

Fordele er der dermed nok af, ved at vælge os til at udføre dine kommende opgaver indenfor stål og pladebearbejdning.

Stolte traditioner indenfor pladebearbejdning

MT Stålindustri er en virksomhed med stolte traditioner indenfor stål arbejde, herunder i særdeleshed pladebearbejdning. 

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1998. Vi er beliggende i udkanten af Rødding lige midt imellem Skive, Struer og Nykøbing Mors.

Du skal dog ikke blive skræmt hvis afstanden fra os og hjem til dig eller din virksomhed er lang. Vores fornemmeste opgave er at producere smukke, unikke og brugbare stålprodukter.

Vi kommer naturligvis hellere end gerne ud for at tage en snak med dig om dine behov og ønsker. I samme ombæring vil vi givetvis måle op så vi ved at produktet passer som fod i hose.

Her på hjemmesiden kan du blive endnu klogere på, hvad vi står for samt hvad vi kan. Tag for eksempel et kig unde referencer og se hvilken type opgaver vi tidligere har udført til stor glæde for brugerne.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan fange os på mail: kaj@mtstaalindustri.dk eller telefon nr: 97 56 88 73.